Whatsapp, slettingen for alle funksjoner vises ikke

Whatsapp, slettingen for alle funksjoner vises ikke

Fordi slettingen for alle funksjoner ikke vises eller ikke fungerer på Whatsapp. Det er derfor sletting for alle-funksjonen ikke alltid vises på WhatsApp når du prøver å slette en melding.

Sendte du noen feil melding på WhatsApp og kan ikke finne alternativet Slett for alle? Mange ganger forsvinner alternativet eller virker ikke. Lurer du på hvorfor? Svaret finner vi i dette innlegget der vi forteller deg hvorfor du ikke kan slette WhatsApp-meldinger for alle.

Les også: WhatsApp: Slik skjuler du kompromitterende bilder

Inntil nylig hvis du sendte en feil melding på WhatsApp, var det ingen måte å slette den på. Heldigvis endret ting seg da WhatsApp introduserte Slett for alle-funksjonen. Men noen ganger gir det oss problemer. La oss se hva som er problemet bak hvorfor sletting for alle ikke fungerer på Whatsapp.

Fordi slettingen for alle funksjoner ikke vises eller ikke fungerer på Whatsapp

HVA ER WHATSAPP DELETE FOR ALLE

Hvis du bestemmer deg for å slette en melding på WhatsApp, vil du se to alternativer: Slett for meg og Slett for alle. Den første er den gamle knappen som bare sletter meldingen på telefonen. Derav navnet Slett for meg. Den vil ikke sende eller slette meldingen fra mottakerens telefon.

Slett for alle sletter på magisk vis meldingen fra telefonen og mottakerens telefon. Det fungerer både med personlige og gruppesamtaler. I sistnevnte tilfelle vil meldingen bli slettet fra alle telefoner til gruppedeltakerne.

HVA SKJER NÅR DU BRUKER DELETE FOR ALLE PÅ WHATSAPP

Når du trykker på Slett for alle-knappen, slettes meldingen umiddelbart fra alle telefoner som mottok den. Ingen bekreftelsesboks vises. Så vær forsiktig når du bruker den.

Når den er slettet, vil du ikke motta noe varsel om meldingen ble slettet eller ikke. I stedet vil meldingen bli erstattet av den slettede teksten. Mens avsenderen vil se meldingen “Du har slettet denne meldingen”, vil mottakeren se “Denne meldingen er slettet” i stedet for den slettede meldingen.

Whatsapp, slettingen for alle funksjoner vises ikke

Siden det er en spesiell funksjon, fungerer det ikke alltid. Funksjonen må oppfylle visse krav for forsvarlig drift. Så hvis du ikke kan se Slett for alle-knappen på meldingene dine eller den ikke fungerte når du brukte den, kan det være flere årsaker.

1. Frist for å slette WhatsApp-meldinger

I motsetning til vanlig sletting som alltid fungerer, er det en tidsbegrensning for bruk av Slett for alle. Du kan slette meldinger innen én time etter at de er sendt. Etter det vil du ikke se alternativet Slett for alle.

2. Meldinger mottatt

Funksjonen Slett for alle fungerer bare for sendte meldinger. Det betyr at du bare kan melde deg av meldingene du har sendt og ikke andres. For eksempel, hvis du er en gruppeadministrator og noen sender en upassende melding, kan du ikke slette den ved å bruke Slett for alle-funksjonen. Dette er en av privilegiene som WhatsApp-gruppeadministratorer for tiden mangler.

Du kan imidlertid bruke alternativet Slett eller Slett for meg for å fjerne meldinger mottatt fra telefonen.

3. Videresendte meldinger

Merkelig nok fungerer ikke Slett for alle for videresendte meldinger. Tenk deg: du sender en melding og noen sender et svar som siterer den meldingen. Nå, hvis du sender den originale meldingen du sendte, teknisk sett, bør den videresendte meldingen også slettes. Men dette skjer ikke. Bare den sendte meldingen vil bli fjernet, den videresendte meldingen blir værende.

4. WhatsApp-bilder på iPhone slettes ikke

Den smale naturen til Apple-økosystemet klemmer ofte brukere. IPhone-eiere møter slike begrensninger, spesielt når det gjelder å slette WhatsApp-meldinger. Det vil si at Delete for All sletter ikke WhatsApp-mediefiler fra iPhone.

For bedre å forstå situasjonen, må du vite hvordan WhatsApp-mediefiler lastes ned på Android og iPhone. På Android, når du laster ned et bilde eller en video fra WhatsApp eller har automatisk nedlasting slått på, vil filene automatisk lagres på telefonen din.

For eksempel hvis noen sender deg et bilde og du laster det ned (før du sletter det) eller det lastes ned automatisk. Senere, hvis avsenderen sletter meldingen, vil bildet bli fjernet fra både WhatsApp og telefonen.

På WhatsApp for iPhone er ting annerledes. Når du mottar et bilde eller en video, lagres det ikke direkte på telefonen. Selv om du laster det ned for å se det, forblir media på WhatsApp-serverne med mindre du manuelt trykker på Lagre-knappen eller “Lagre til kamerarull”-innstillingen er aktivert i WhatsApp.

Nå, når noen sender deg et WhatsApp-bilde på iPhone og du har aktivert Lagre til kamerarull eller lagre det manuelt, vil ikke bildet bli fjernet fra telefonen. Det vil si at bildet bare slettes fra WhatsApp og ikke fra telefonen din. Du kan fortsatt få tilgang til den via Bilder-appen. Det vil imidlertid ikke vises på WhatsApp.

Hvis iPhone-brukeren ikke har lagret den eller ikke bruker Lagre til kamerarull-innstillingen, er du trygg. Det betyr at hvis du sender meldinger, vil de bli fjernet fullstendig, og etterlater ingen spor.

5. Siste versjon av WhatsApp

Slett for alle er en ny funksjon. Så både du og mottakeren må bruke de nyeste versjonene av WhatsApp, det vil si versjonene som støtter denne funksjonen. Hvis noen av dere bruker en gammel versjon, vil den ikke fungere.

SLETTE CHATTEN SLETTE WHATSAPP-MELDINGENE OGSÅ FRA MOTTAKERENS TELEFON?

Nei. Sletting av chatten vil bare fjerne WhatsApp-meldinger på telefonen din. Det vil ikke ha noen innvirkning på meldingene på mottakerens telefon. Du må trykke på sletteikonet og velge alternativet Slett for alle for å slette en melding for alle.

KAN NOEN LESE MINE SLETTEDE WHATSAPP-MELDINGER?

Det kommer an på. Hvis personen allerede har sett meldingen din, vil sletting av den bare fjerne den fra telefonen og ikke fra minnet. Men hvis de ikke har sett den, finnes det triks for å lese en slettet melding på WhatsApp.

Hvis slettingsfunksjonen for alle ikke vises, bruk GBWhatsApp

Hvis, i tilfelle, etter å ha utført alle de ovennevnte løsningene, slettefunksjonen for alle fortsatt ikke vises, foreslår jeg at du laster ned GB WhatsApp-appen. GB WhatsApp er mod-versjonen av WhatsApp som tilbyr banebrytende funksjoner, som vanlig WhatsApp ikke tilbyr. Kan ikke slette meldinger for alle? Jepp? Du har kommet til rett sted, gjør det last ned GBWhatsApp APK.

Med GBWhatsApp får du mange temaer laget av noen brukere av denne appen, alle disse temaene er gratis, du kan bruke to versjoner av WhatsApp på samme enhet, sende store filer, sende mer enn 10 bilder om gangen og mye mer.

TENK FØR DU ELIMINERER

Noen ganger, når vi er i ferd med å slette en WhatsApp-melding, bruker vi alternativet Slett for meg i stedet for Slett for alle. Derfor bør du være forsiktig når du sletter meldinger, siden du ikke lenger vil ha tilgang til meldingen når den er slettet.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.