Slik vet du hvem som fjernet deg fra et møte i Microsoft Teams

Slik vet du hvem som fjernet deg fra et møte i Microsoft Teams

“Noen har nettopp fjernet deg fra møtet” – Høres meldingen kjent ut? Mange brukere av Microsoft Teams de står overfor det samme problemet der noen tilfeldig ekskluderer dem fra et møte. Selvfølgelig vil du gjerne vite hvorfor du ble løsrevet og hvem som gjorde det. Det er et forvirrende spørsmål, og vi skal prøve å hjelpe deg med å finne ut av det i denne innlegg med Microsoft Teams.

Generelt tror du kanskje at dette privilegiet bare skal tilhøre arrangøren av gruppevideosamtalen. La oss si at det burde være det, men ting fungerer litt annerledes i Microsoft Teams. Hva betyr det? Vel, finn svaret her hvor du vil lære hvordan du stopper noen fra å fjerne deg i Microsoft Teams.

Hvorfor fjernet noen meg eller andre fra et møte i Microsoft Teams?

Hvis du underviser i et nettkurs gjennom Microsoft Teams, må du ha møtt dette problemet minst én gang. Elever i klassen din kan fjerne andre elever bare for moro skyld. Vel, voksne er ikke mindre. De liker også å spille spøk, noen ganger sparker de andre lagkamerater ut.

Men hvorfor og hvordan er det mulig? Svaret ligger i det faktum at Microsoft tildeler roller av deltakerne på en merkelig måte. Når en person oppretter et møte i Microsoft Teams, får de rollen som vert. Nå skal tradisjonelt de andre deltakerne ha en mindre mektig rolle. Det er imidlertid ikke det som skjer i Teams.

Andre deltakere tildeles rollen som programleder. Foredragsholderne og arrangøren nyter de samme privilegiene, bortsett fra at arrangørene ikke kan fjernes av noen. I tillegg til dette kan arrangøren og presentatørene dempe andre personer, fjerne dem, dele skjermen, endre deltakernes rolle og så videre. Dette er grunnen til at bokstavelig talt hvem som helst kan fjerne eller gjøre deg lydløs.

Heldigvis finnes det en tredje type rolle i Microsoft Teams: deltakeren. Deltakere har færre rettigheter enn foredragsholdere og arrangører.

Hvordan finne ut hvem som fjernet deg fra et Microsoft Teams-møte

Uten å blidgjøre ordene mine, la det være klart. Når dette skrives, tilbyr ikke Microsoft noen funksjoner eller en måte å vite hvem som har fjernet deg fra en samtale i Teams. Selv arrangøren kan ikke vite det. Det er ingen logg inn der aktivitet kan sjekkes. Du får ganske enkelt beskjed på skjermen om at noen har fjernet deg. Det er alt.

Så hva gjør du? La det barbariske systemet fortsette? Nei. Du kan endre rollen til andre deltakere til deltakere i stedet for presentatører.

En deltaker har ikke rett til å fjerne andre deltakere, dempe andre eller til og med dele innhold. Det kan heller ikke endre rollen til de andre deltakerne.

La oss se hvordan du får deltakere til… deltakere i Microsoft Teams.

Hvordan endre rollen til medlemmer i Microsoft Teams

Trinnene varierer på datamaskin- og mobilapper. La oss sjekke dem begge.

Gjør en deltaker til medlem i Microsoft Teams på datamaskinen din

Trinn 1: I et Microsoft Teams-møte klikker du på Deltakere-ikonet på den nederste verktøylinjen.

Trinn 2: En People-seksjon åpnes. Hold markøren over navnet på deltakerne. Et ikon med tre prikker vises. Klikk på den. Velg Opprett en deltaker fra menyen.

Trinn 3: En bekreftelsesskjerm vises. Klikk Rediger.

Du vil se at deltakerne vil ha en egen seksjon under Personer. Gjenta trinnene for å endre rollen til de andre deltakerne.

Gjør en deltaker til medlem i Microsoft Teams på mobile enheter

For å gjøre dette, følg disse trinnene:

Trinn 1: På møteskjermen i Microsoft Teams-appen for Android og iOS, trykk på Deltakere-ikonet øverst.

Trinn 2: Trykk og hold på navnet til deltakeren hvis rolle du vil endre. Trykk på Opprett deltaker fra menyen. Bekreft på neste skjermbilde.

Ting du bør huske på når du bytter rolle

For det første kan foredragsholdere endre rollen til andre deltakere. Hvis noen er for listige og har endret rollen til alle de andre deltakerne til deltakere, er det her en arrangør kan gå inn. Han har den ultimate rett til å endre roller ettersom ingen kan fjerne eller endre sin rolle.

For det andre, hvis du endrer en deltakers rolle, ikke tro at den andre personen ikke vet. Et varsel vises øverst i Microsoft Teams på både en datamaskin og mobilappene for den personen.

Andre kan lære om sin rolle eller andre medlemmer fra Deltakere-delen. Brukere er klassifisert i foredragsholdere og deltakere.

Slutt å fjerne personer fra Microsoft Teams

Ideen om hemmelig fotball i Microsoft Teams er ganske irriterende. Det er ukjent hvem som står bak den rampete handlingen. Vi håper Microsoft vil legge til en måte å identifisere personen på. Dette vil i det minste gjøre folk oppmerksomme på at det ikke er riktig å gjøre. Inntil da bør du tildele deltakerrollen til deltakerne.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.