Slik tilbakestiller du nettverksinnstillinger på Android

tilbakestill nettverksinnstillinger på Android

Slik tilbakestiller du nettverksinnstillinger på en Android-telefon for å fikse tilkoblingsproblemer og øke hastigheten på internett. Det er enkelt å tilbakestille nettverksinnstillingene på en Android-telefon eller -nettbrett.

Du kan tilbakestille Internett på Android-enheten din ved å gå til Innstillinger-appen. Du bør tilbakestille Android-nettverksinnstillingene hvis du har problemer med å koble til Wi-Fi, Bluetooth eller mobilnettverk. Tilbakestilling av nettverksinnstillingene vil ikke slette noen av appene dine eller personlige data, men det vil slette alle lagrede Wi-Fi-passord og Bluetooth-tilkoblinger.

Hvis Android-enheten din har problemer med å koble til Wi-Fi, Bluetooth, og du ikke kan koble til Internett, kan det være et problem med nettverksinnstillingene. Nettverksinnstillinger styrer hva enheten din kan koble til og hvordan. Disse innstillingene kan noen ganger bli skadet, noe som gjør at enheten din ikke kan koble til noe rundt den.

Heldigvis kan du tilbakestille nettverksinnstillingene dine når som helst. Dette vil ikke slette noen av appene dine, bildene eller andre data. Alt det vil slette er dine lagrede Wi-Fi-passord og annen tilkoblingsinformasjon. Det vil sannsynligvis også hjelpe Android-enheten din til å koble til internett eller Bluetooth igjen. Slik tilbakestiller du nettverksinnstillingene på en Android-telefon eller -nettbrett.

Hva skjer når du tilbakestiller nettverksinnstillinger på Android og iOS

Slik tilbakestiller du nettverksinnstillinger på en Android-enhet

Hvis du bruker en enhet som kjører “lager” Android (8.1 Oreo eller nyere), betyr det at du sannsynligvis bruker Android-grensesnittet fra Google (eller noe lignende), og du bør følge trinnene nedenfor for å tilbakestille nettverksinnstillingene.

  1. Åpne innstillingsmenyen.
  2. I “Innstillinger”-menyen, trykk på “System”-alternativet.
  3. Velg deretter “Gjenopprettingsalternativer” for å se de tilgjengelige alternativene for å tilbakestille enheten. Du må kanskje trykke på Avansert> Tilbakestill alternativer i stedet, avhengig av enheten din.
  4. I menyen “Gjenopprettingsalternativer” kan du gjenopprette forskjellige systeminnstillinger. For å tilbakestille nettverksinnstillingene fullstendig, trykk på “Tilbakestill Wi-Fi, mobil og Bluetooth” eller “Tilbakestill nettverksinnstillinger”, avhengig av Android-versjonen din.
  5. Du må bekrefte at du vil fortsette. Trykk på “Tilbakestill innstillinger” for å starte prosessen.
  6. Skriv inn PIN-koden, passordet, fingeravtrykket eller annen form for autentisering på låseskjermen, og trykk deretter på Tilbakestill innstillinger igjen for å bekrefte.

Når det er fullført, vil Android-enhetens nettverksinnstillinger tilbakestilles til standardinnstillingene, og du bør starte enheten på nytt for å fullføre endringene. Du må da koble til Wi-Fi- eller mobildatanettverket på nytt eller gjenopprette eventuelle tidligere tilkoblinger med Bluetooth-enhetene dine.

De 4 beste WiFi-forsterkerne for å utvide ditt trådløse nettverk

Tilbakestill nettverksinnstillingene på Samsung-telefoner og -nettbrett

  1. Start med å trykke på “Innstillinger”-appen. Alternativt, sveip ned fra toppen av skjermen for å se varslingspanelet, og trykk deretter på tannhjulikonet.
  2. I “Innstillinger”-menyen trykker du på “Generell administrasjon”.
  3. I menyen “Generell administrasjon” velger du alternativet “Tilbakestill” for å se de tilgjengelige alternativene for å gjenopprette enheten.
  4. Trykk på alternativet “Tilbakestill nettverksinnstillinger” i “Tilbakestill”-menyen for å fortsette til neste trinn.
  5. Tilbakestilling av nettverksinnstillingene på Android vil slette alle tidligere innstillinger for Wi-Fi og mobildatatilkoblinger, samt alle tidligere tilkoblede Bluetooth-enheter.
  6. Hvis du vil fortsette, trykker du på “Tilbakestill innstillinger”.

Du må kanskje bekrefte identiteten din med en PIN-kode, passord, fingeravtrykk eller annen form for autentisering. Skriv inn denne informasjonen, og trykk deretter på “Tilbakestill” for å starte prosessen

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.