Slik tilbakestiller du iPhone til fabrikk

tilbakestille iPhone til fabrikk

Slik tilbakestiller du iPhone til fabrikkstandard og sletter dataene, enten du selger den eller bare for å fikse et problem. Det er enkelt å tilbakestille iPhone til fabrikkstandard, men sørg for å sikkerhetskopiere alle dataene dine før du gjør det.

du kan tilbakestill iPhone til fabrikkinnstillinger og slett all informasjon som er lagret på enheten. Du vil kanskje tilbakestille iPhone til fabrikkstandard hvis du har bestemt deg for å selge den eller fikse noen problemer.

Før du gjenoppretter iPhone, sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine først, slik at du kan gjenopprette den senere.

Hvis du opplever problemer med iPhone, for eksempel når den fryser, kan det hende at tilbakestilling av enheten til fabrikkinnstillinger løser problemet. Eller, hvis du trenger å selge eller gi bort din iPhone, anbefaler vi at du gjenoppretter den slik at all din personlige informasjon blir slettet fra enheten.

Gjenoppretting av iPhone til fabrikkinnstillinger vil bringe den tilbake som den gjorde da den forlot fabrikken – ingen kontakter, spillelister, bilder, passordminne eller noe annet du har lagt til telefonen siden dagen du kjøpte den.

Men før du starter gjenopprettingsprosessen til iPhone, er det viktig å sikkerhetskopiere alle dataene dine slik at du ikke mister viktig informasjon. Etter at iPhone er gjenopprettet, kan du gjenopprette den med sikkerhetskopi.

Slik tilbakestiller du iPhone til fabrikkstandard og sikkerhetskopierer dataene dine.

Slik gjenoppretter du iPhone

Før du tilbakestiller en iPhone, er det viktig å sikkerhetskopiere dataene dine og logge ut av Apple-ID-en din før du sletter den.

Sikkerhetskopier iPhone til iCloud

Sikkerhetskopier først iPhone til iCloud slik at du ikke mister ulagrede data.

  1. Åpne Innstillinger-appen og trykk på navnet ditt og Apple-ID-en øverst på siden.
  2. Trykk på “iCloud” på Apple ID-siden din.
  3. Rull ned og velg “iCloud Backup”. Trykk på Sikkerhetskopier nå for å sikkerhetskopiere all informasjon til iCloud umiddelbart.

Logg av Apple-ID-en din

Det er viktig å logge ut av Apple-ID-en din hvis du kvitter deg med telefonen, slik at ingen andre får tilgang til kontoen din.

  1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone og trykk på navnet ditt og Apple-ID-en øverst på skjermen.
  2. Trykk på “Avslutt” nederst på denne siden.
  3. Du kan bli bedt om å skrive inn passordet ditt. I så fall, skriv inn passordet ditt, og trykk deretter på “Deaktiver” øverst til høyre.

Hvordan ta skjermbilder på iPhone, alle modeller

Tilbakestill iPhone til fabrikkstandard

For å tilbakestille iPhone, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og klikk på Slett alt innhold og innstillinger. Sørg for å sikkerhetskopiere iPhone først, slik at du kan gjenopprette dataene senere.

  1. I “Innstillinger”, rull ned og trykk på “Generelt”.
  2. Nederst på “Generelt”-siden trykker du på “Tilbakestill”.
  3. For å tilbakestille iPhone til fabrikkstandard, velg “Slett alt innhold og innstillinger”.
  4. Du vil bli bedt om å skrive inn passordet ditt, så vil enheten din be deg bekrefte at du vil slette alt. Trykk på “Slett” for å bekrefte.
  5. Dette kan ta noen minutter, avhengig av hvor mange filer du har lagret på iPhone, men når slettingen er fullført, starter enheten på nytt så godt som ny.

Rask tips: Hvis du beholder enheten din, kan du gjenopprette iPhone fra en sikkerhetskopi for å gjenopprette all data og informasjon.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.