Slik sletter du Snapchat-meldinger


Slik sletter du Snapchat-meldinger

Slik sletter du Snapchat-meldinger før mottakeren leser meldingen din. Du kan slette Snapchat-meldinger eller slette hele samtaler. du kan slette en Snapchat-melding til mottakeren fortsatt har sett meldingen. Selv om du sletter Snapchat-meldingen i tide, vil begge mottakerne se en merknad i chatten om at en melding er slettet.

Du kan også slette hele samtaler i chatteloggen, selv om dette skjer etter at mottakeren allerede har sett meldingen. Snapchat-meldinger er laget for å slettes automatisk etter at mottakere åpner og leser dem. Men noen ganger vil du slette det du skrev eller fikse en merkelig autokorrigeringsfeil før meldingen din leses.

Dette er når manuelt sletting av Snapchat-meldingen kan være nyttig. Det er imidlertid noen krav du må oppfylle for å slette en Snapchat-melding.

For eksempel kan du bare gjøre dette hvis mottakeren ikke har sett meldingen ennå. Så hastighet er avgjørende hvis du vil slette noe du har skrevet eller rette en feil.

Du kan også slette hele samtaler i chatteloggen, selv om dette skjer etter at mottakeren allerede har sett meldingen. Slik gjør du begge deler.

Slik sletter du Snapchat-meldinger

Husk at du må være rask til å slette en Snapchat-melding før mottakeren ser den. Slik gjør du det på din iPhone eller Android i Snapchat-mobilappen:

  1. Åpne Snapchat-appen og logg på om nødvendig.
  2. Sveip fra venstre til høyre for å åpne chatter.
  3. Velg samtalen med meldingen du vil slette ved å trykke på den.
  4. Finn meldingen du vil slette, og trykk og hold den for å åpne en hurtigmeny. Velg Slett i popup-vinduet.
  5. En melding kan vises som forteller deg at hvis mottakeren din har en treg internettforbindelse eller en gammel versjon av Snapchat-appen, kan det hende at sletting av meldingen ikke fungerer – hvis du ser denne meldingen, trykker du på OK. Du kan også trykke på Lær mer for å se denne meldingen.
  6. Bekreft valget ditt ved å velge Slett i vinduet Slett chat?. å dukke opp. For å være tydelig, selv om det står «slett chat», vil ikke denne handlingen slette hele samtalen, bare meldingen du valgte.

Etter å ha gått gjennom denne prosessen, vil det være en merknad i chatten om at du har slettet en melding.

Viktig: Dette notatet vises i begge ender av chatten. Så selv om mottakeren ikke vil kunne lese det du skrev, vil de vite at du har sendt noe og deretter slettet det.

Slik sletter du en hel samtale på Snapchat

Du kan også slette Snapchat-samtaler hvis du vil slette chatteloggen.

  1. Åpne Snapchat-appen og logg på om nødvendig.
  2. Gå til profilsiden din ved å trykke på avataren din øverst til venstre i appen.
  3. På profilsiden din trykker du på det tannhjulformede Innstillinger-ikonet øverst til høyre.
  4. På Innstillinger-siden blar du ned til Kontohandlinger-delen og velger Fjern samtaler.
  5. På neste side trykker du på “X” ved siden av et navn for å fjerne hele samtalen mellom deg og den personen.
  6. Velg Slett i popup-vinduet.

Rask tips: Du kan også slette alle samtaler fra Snapchats Innstillinger-meny.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.