Slik sletter du PS4-konto – Teknologinyheter


slett PS4-kontoen

Slik sletter du PS4-brukerkontoen din eller avslutter PlayStation Network-kontoen permanent. Hvis du sletter en PS4-brukerkonto, vil du miste dataene permanent.

Du kan slette PS4-kontoen din ved å gå til Påloggingsinnstillinger. Sletting av en PS4-brukerkonto vil resultere i tap av alle data og skjermbilder relatert til kontoen. Du kan også stenge en PSN-konto, selv om dette er mer alvorlig og vil slette ID-en din.

Hvis du selger din PlayStation 4, kan det være lurt å koble fra PS4-brukerkontoen din fra enheten. Du kan også bestemme deg for å slette PlayStation Network-kontoen din permanent.

Uansett årsak til å slette PlayStation-kontoene dine, kreves det noen få trinn for å oppnå ett av disse målene.

Slik sletter du PS4-brukerkonto

  1. Gå til Innstillinger på PS4.
  2. Velg Påloggingsinnstillinger i rullegardinmenyen.
  3. På siden påloggingsinnstillinger velger du Brukeradministrasjon.
  4. På siden Brukeradministrasjon velger du Slett bruker.
  5. En liste over brukere vil vises på neste skjermbilde: velg brukeren du vil slette.
  6. Velg Slett.
  7. Velg Ja for å bekrefte slettingen av kontoen og vent til PS4 fullfører.
  8. Klikk OK.

Rask tips: Hvis du sletter brukerkontoen, slettes alle brukerdata, skjermbilder og videoklipp som er lagret på PS4-harddisken permanent.

Slik lukker du PlayStation Network-kontoen din

Å slette PlayStation Network-kontoen din er forskjellig fra å slette brukerkontoen din, da det sletter PlayStation ID-en din. Å eliminere det er et seriøst foretak og vil innebære følgende:

  • Tap av tilgang til innhold kjøpt med kontoen. Innholdet er ikke overførbart og refusjon er usannsynlig.
  • PlayStation ID-en din kan ikke brukes til å opprette en ny konto.
  • Tap av tilgang til alle abonnementer og hva de inkluderer.
  • Tap av tilgang til PlayStation Network-lommeboken. Midlene i lommeboken er deretter borte for alltid.

Slik spiller du med PlayStation 5 fra mobil, Android eller iOS

Hvis du vil slette PlayStation Network-kontoen din, gjør du følgende:

  1. Gå til PlayStation-støttekontaktside.
  2. Klikk Konto og sikkerhet.
  3. Klikk på Endre nett-ID og andre kontospørsmål.
  4. Scroll ned og under Trenger du å kontakte oss? , klikk på Chat nå i Live Chat-boksen.
  5. Fyll inn nødvendig informasjon og klikk på Be om chat.











Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.