Slik sletter du Netflix-historikk


Slik sletter du Netflix-historikk

Slik sletter du Netflix-historikk og forhindrer at noe du har sett påvirker anbefalingene dine. Du kan tømme Netflix-seerloggen din på strømmetjenestens nettside. Du kan slette Netflix-historikken én tittel om gangen ved å bruke Netflix-nettstedet. Hvis du sletter Netflix-historikken, slutter du å se disse filmene og programmene i «Fortsett å se»-delen, i tillegg til å endre hva Netflix anbefaler deg i fremtiden.

Mesteparten av tiden er det en god ting: siden Netflix vet nøyaktig hva du ser på, kan den plassere pågående show i «Fortsett å se»-delen slik at du enkelt kan fortsette der du slapp. Den kan også bruke programmene du har sett for å gi bedre råd om hva du kanskje vil se i fremtiden.

Men hvis du vil, kan du slette Netflix-historikken. Du kan fjerne individuelle filmer og TV-programmer fra tidslinjen. Dette kan hindre Netflix i å gi deg anbefalinger om hva du skal se og er et slags «atomalternativ» som hindrer andre i å se det du ser på. Men siden du ikke kan slette hele visningsloggen på en gang, kan det ta lang tid hvis du vil slette mange elementer.

Netflix tips og triks

Slik sletter du Netflix-visningshistorikk

  1. I en nettleser går du til Netflix nettsted. Du kan gjøre dette på en datamaskin eller i en nettleser på en mobilenhet, men du kan ikke bruke Netflix-mobilappen.
  2. Klikk på kontoikonet ditt øverst til høyre i nettleservinduet, og klikk deretter på Konto.
  3. Rull ned til delen merket Profil og foreldrekontroll, klikk på profilikonet og velg Aktivitetsvisning fra rullegardinmenyen.
  4. På aktivitetssiden ser du en liste over Netflix-filmer og TV-serier du nylig har sett. For å se mer, bla helt ned og klikk Vis mer.
  5. For å fjerne en video fra seerloggen din, klikk på “stopp”-ikonet til høyre for Rapporter et problem.
  6. Gjenta prosessen for andre filmer eller programmer du vil fjerne.

Alt du sletter vil bli fjernet fra seerloggen din innen 24 timer.











Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.