Slik sletter du meldinger på Telegram for Android

slette Telegram-meldinger

Når det gjelder personvern, har Telegram en funksjon som lar deg slette meldinger og chattehistorier. Så hvis du har droppet WhatsApp for Telegram av personvernhensyn, vil du kanskje vite hvordan du sletter samtaler fra begge enhetene dine.

Selv om WhatsApp er den mest brukte direktemeldingsappen i dag, mangler den mange viktige personvernfunksjoner. Andre apper, som Telegram, Signal, etc., tilbyr flere funksjoner og sikkerhetsalternativer. Hvis vi snakker om Telegram, er det en sikker, saklig og sosial gratis direktemeldingsapplikasjon. Telegram er generelt kjent for sine spesifikke funksjoner for grupper og kanaler, og brukere kan opprette eller bli med i et hvilket som helst antall Telegram-kanaler.

Det er to forskjellige typer chat-alternativer tilgjengelig på Telegram: skychatter og hemmelige chatter. Nettskychat er det vanlige chattealternativet mellom deg og andre Telegram-brukere. Disse chattene er ikke ende-til-ende-kryptert og “lagres sterkt kryptert, og krypteringsnøklene er uansett lagret i mange andre datasentre i forskjellige jurisdiksjoner”

På den annen side er hemmelige chatter i Telegram enhetsspesifikke og ikke en del av Telegram-skyen. Med andre ord, hemmelige chatter er ende-til-ende kryptert mellom deg og mottakeren.

Trinn for å slette meldinger på Telegram

Hvis du bruker alternativet hemmelig chat, trenger du ikke bekymre deg for at meldinger blir slettet. Cloud-chatter fungerer derimot annerledes; hvis det er flere enn to deltakere, må du slette meldingene innen 48 timer.

Du vil ha muligheten til å slette meldingene selv etter 48 timer, men de vil forbli på Telegram-serveren og på mottakernes enheter. Den sendte meldingen slettes permanent bare når mottakeren sletter meldingen på sin side.

  1. Først åpner duapp Telegram på smarttelefonen din.
  2. Deretter velger du chatten der du vil slette meldinger.
  3. Trykk lenge på meldingen du vil slette, og trykk på Slett-ikonet.
  4. Du vil nå se en slettemelding. Du må trykke på Slett-knappen.
  5. Hvis du ønsker å slette mottakerens melding, velg alternativet “Slett også etter (navn)” og trykk på Slett-knappen.

Slik bruker du flere Telegram-kontoer på telefonen

Slett automatisk meldinger på Telegram

Telegrams slette chat-funksjon har en selvdestruksjonstidtaker i personlige chatter, gruppechatter og kanaler. Tidtakeren for selvdestruksjon av meldinger starter når du sender meldingen, ikke når mottakeren leser den. Det betyr bare at meldingen kan slettes før mottakeren i det hele tatt har lest den.

Nesten alle direktemeldingsapper lar brukere nå slette sendte meldinger. Dette er en flott funksjon fordi den lar deg slette meldinger sendt til feil bruker ved et uhell. Håper denne artikkelen hjalp deg.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.