Slik sletter du kontakter fra din iPhone

slette kontakter fra iPhone

Slik sletter du flere kontakter fra din iPhone samtidig. Det er enkelt å slette kontakter på din iPhone. For å slette individuelle kontakter på iPhone, kan du bruke Kontakter-appen.

Hvis du vil slette alle eller flere kontakter samtidig, må du bruke iCloud. Du kan også blokkere iPhone-kontaktene dine hvis du vil kutte bånd permanent.

Enten du har sagt opp en jobb, avsluttet et forhold, eller bare ikke trenger det gamle rørleggernummeret ditt lenger, er det enkelt å slette kontakter fra iPhone. Og når du har fjernet en kontakt, kan du til og med gå ett skritt videre og blokkere dem slik at de ikke kan ringe eller sende deg tekstmeldinger.

Slik sletter du kontakter på iPhone

Det er tre måter å slette kontakter på iPhone.

Slett individuelle kontakter

  1. Åpne Kontakter-appen på iPhone eller åpne Grønn telefon-appen og trykk på Kontakter-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull til kontakten du vil slette og trykk på navnet deres.
  3. Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne på kontaktinformasjonssiden.
  4. Bla til bunnen av siden og trykk på ordene Slett kontakt skrevet med rødt.
  5. Trykk på den røde Slett kontakt-knappen som åpnes.

Slik sletter du flere kontakter på iPhone samtidig

Du trenger en datamaskin for å gjøre dette. Merk at du må sette opp iCloud-kontoen din først for å lagre kontaktene dine.

1. Gå til iCloud-nettstedet og logg på iCloud-kontoen din. Det kan hende du må skrive inn en kode sendt til din iPhone.

2. Åpne Kontakter-siden.

3. Finn kontaktene du vil slette og velg dem alle samtidig. Måten å gjøre dette på vil være forskjellig avhengig av om du bruker en Mac eller PC.

  • På en Mac holder du nede Kommando mens du klikker på hver kontakt du vil slette.
  • På en PC holder du nede Ctrl mens du klikker på hver kontakt du vil slette.

4. Når du har valgt alle, klikker du på tannhjulikonet nederst til venstre og klikker deretter på Slett.

5. Du vil bli bedt om å bekrefte sletting av kontakter. Klikk på Slett.

Slett alle kontakter fra iPhone

Hvis du vil slette alle kontakter samtidig, må du også bruke iCloud-kontoen din.

Rask merknad: Det er en sjanse for at noen kontakter blir lagret på SIM-kortet ditt – dette er sjelden i dag, men det skjer. I så fall må disse kontaktene slettes individuelt.

  1. Åpne iPhones Innstillinger-app og trykk på navnet ditt øverst for å åpne Apple ID-menyen.
  2. Trykk på iCloud.
  3. På siden som åpnes, sjekk om knappen ved siden av Kontakter er aktivert. Hvis den er det, trykk på den for å slå den av. Hvis Kontakter allerede er av, slår du den på og venter noen minutter på at kontaktene dine skal synkroniseres, og deretter slår du den av igjen.
  4. Du vil bli spurt om hva du vil gjøre med kontaktene dine. Velg Slett fra min telefon.

Kontaktene dine vil bli slettet fra din iPhone.

Hvordan legge til nye kontakter på WhatsApp

Hvordan blokkere en kontakt slik at de ikke kan ringe deg

Hvis det er et nummer i kontaktlisten din som du er sikker på at du aldri vil trenge (eller ikke vil) høre igjen, så fortsett og slett det.

Men selv etter sletting, hvis den kontakten har telefonnummeret ditt, vil de fortsatt kunne ringe og sende deg tekstmeldinger. For å stoppe det, bør du blokkere dem før du sletter kontaktlisten din.

  1. Åpne Kontakter eller Telefon-appen og trykk på kontakten du vil blokkere.
  2. Rull til bunnen av informasjonssiden deres og velg Blokker denne oppringeren.

Dette er også et godt trekk hvis du ikke vil høre fra noen, men likevel vil beholde nummeret eller annen informasjon lagret.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.