Slik slår du av varsler på iPhone

slå av varsler på iPhone

Slik slår du av varsler på iPhone for individuelle apper eller justerer typene varsler du mottar. Det er enkelt å justere eller slå av varsler på iPhone hvis du får for mange varsler fra enkelte apper.

Du kan deaktivere varsler på iPhone på flere måter. I Innstillinger kan du slå av alle varsler for individuelle apper eller justere typene varsler du får fra forskjellige apper. Du kan også slå av alle iPhone-varsler i en viss periode med Ikke forstyrr-modus.

For noen måneder siden planla familien min en tur til Frankrike. Jeg har en språkopplæringsapp på iPhonen min og har flittig børstet støv av fransken min, nådd et nivå der jeg var kompetent nok til å hilse på folk, håndtere grunnleggende emner som veibeskrivelser og bestille mat og be om unnskyldning for min forferdelige aksent.

Etter turen trengte jeg ikke (eller fritid) for å videreføre språkstudiene, så jeg sluttet å bruke appen. Men appen fortsatte å sende meg varsler flere ganger om dagen, for det meste prøve å få meg til å føle meg skyldig over å gå tilbake til den ubrukte appen.

Løsningen? Jeg deaktiverte alle varsler fra appen, lot den være installert for senere bruk, men hindret den i å plage meg.

Med hver app du har på iPhone, kan du slå av varsler eller begrense hvordan de vises, slik at du kan tilpasse iPhone-opplevelsen til å være nyttig og informativ, og ikke irriterende og invasiv.

Hvis du vil ha en pause fra alle varsler i en viss tid, åpner du iPhones kontrollsenter (eller snur den ned fra øverst til høyre på en iPhone X eller nyere) og trykker på måneikonet for å angi “Ikke forstyrr “periode.

Men den beste måten å administrere varslene dine iPhone tar seg tid til å tilpasse informasjonen hver app gir. Slik stopper du varsler på iPhone.

Hvordan opprette en gruppechat på iPhone

Slik slår du av varsler på iPhone

  1. Start “Innstillinger”-appen på telefonen din, rull og trykk på “Varsler”.
  2. Rull ned til appen med varsler du vil begrense, og trykk deretter på den.
  3. For å minimere alle varsler, deaktiver knappen ved siden av «Tillat varsler».
  4. For ganske enkelt å begrense appvarslinger, angi hvor den kan sende et varsel (låseskjerm, varslingssenter og banner) og slå lyder og merker på eller av.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.