Slik legger du en privat profil på Instagram

privat profil på Instagram

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du legger en privat profil på Instagram ved hjelp av forskjellige enheter. Vår FAQ-seksjon tilbyr syv tips for å hjelpe deg med å gjøre Instagram-kontoen din enda mer privat og sikker.

Det ser ut til at alle bruker Instagram i disse dager. Folk fra alle samfunnslag har en Instagram-konto som en del av deres tilstedeværelse på sosiale medier. Profilen og innleggene deres kan sees av alle som logger på Instagram.com hvis de setter kontoen sin til “Offentlig”.

Men hva om du ikke vil at Instagram-innleggene dine skal være utilgjengelige for noen på nettstedet? Det er her “Privat”-innstillingen kommer inn. “Privat”-innstillingen lar bare dine godkjente følgere se. Og alle hashtags du bruker vil bli skjult fra søk.

Hva skjer når du legger Instagram privat?

  • Følger godkjenning. Når Instagram-kontoen din er privat, må du godkjenne alle følgeforespørsler, og bare de du godkjenner vil kunne se innholdet ditt.
  • Se forespørsler. Hvis noen ber om å følge din private konto, vil du se et varsel ved å klikke på hjerteikonet øverst til høyre på appens hjemmeside.
  • Fjerning av følgere. Når du setter kontoen din fra offentlig til privat, vil alle som allerede fulgte deg fortsette å følge den private kontoen din. Du kan fjerne en følger eller blokkere en bruker slik at de ikke lenger kan se din private konto uten å sende inn en forespørsel.
  • Motta meldinger. Alle som ikke følger din private konto kan fortsatt sende deg en melding.

Hvordan sette en Instagram-konto på iPhone privat

For å sette profilen din til “Privat” med iPhone, følg disse trinnene:

  1. Åpne Instagram.
  2. Trykk på profilikonet ditt nederst til høyre.
  3. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre.
  4. Trykk på “Innstillinger” fra popup-vinduet.
  5. Trykk på “Personvern”.
  6. Øverst på «Personvern»-siden trykker du på «Privat konto»-glidebryteren for å aktivere den. Fargen vil endre seg fra grå til blå.
  7. I popup-vinduet for bekreftelse velger du “Bytt til privat”.

Du har nå en privat Instagram-konto.

Slik legger du en privat Instagram-konto på din Android-telefon eller -nettbrett

Følg trinnene nedenfor for å sette Instagram-kontoen din til “Privat” ved å bruke Android-enheten din:

  1. Åpne Instagram.
  2. Trykk på profilikonet ditt, nederst til høyre,
  3. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre.
  4. Velg “Innstillinger” fra popup-vinduet.
  5. Trykk på “Personvern”.
  6. Øverst på “Personvern”-siden trykker du på “Privat konto”-bryteren for å aktivere den. Bryteren blir blå.
  7. I popup-vinduet for bekreftelse trykker du på “Bytt til privat”.

Instagram-profilen din er nå privat.

Hvordan sette en Instagram-konto på en PC privat

Følg disse trinnene for å gjøre Instagram-profilen din privat ved å bruke nettversjonen på PC-en din:

  1. Besøk Instagram.com og logg inn på kontoen din.
  2. Øverst til høyre på skjermen klikker du på profilikonet ditt.
  3. Velg “Innstillinger” fra rullegardinmenyen.
  4. Velg fanen “Personvern og sikkerhet” fra venstre sidefeltmeny.
  5. Øverst på siden merker du av i boksen ved siden av “Privat konto” for å gjøre kontoen din privat.

Slik får du tilgang til Instagram fra telefon eller PC

Gjør Instagram-opplevelsen din privat

Instagram setter som standard kontoen din til “Offentlig”. Dette betyr at alle som kjenner brukernavnet ditt kan logge på og se profilen din fra nettet. Hvis du vil ha mer kontroll over hvem som ser innholdet ditt eller å unngå visse personer, vil du ha stor nytte av å opprette et “privat” kontooppsett. Når kontoen din er privat, kan bare godkjente følgere se innleggene dine.

Det er mange andre måter å gjøre Instagram-opplevelsen din til en privat affære også. Du kan bruke funksjoner som muligheten til å deaktivere bedriftsstatusen din eller godkjenne merkede bilder før de legges til profilen din.

Når du har gjort kontoen din privat, kan du alltid gå tilbake og endre den tilbake til en offentlig konto via kontoinnstillingene.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.