Slik deler du alle Google-bildene dine med noen andre

Slik deler du alle Google-bildene dine med noen andre

Siden lanseringen i 2015, Google-bilde det var en smart løsning for å dele bilder fra din siste ferie eller begivenhet. Med bare noen få klikk kan brukere sende meningsfulle bildeøyeblikk til partneren, familien eller slektningene. Men hva må du gjøre for å dele alle Google-bildene dine med noen andre? Hvis du lurte, er du på rett sted. Les videre for å finne ut mer.

Hvordan du vil dele Google Foto avgjør trinnene du må følge. Mens noen brukere foretrekker å bruke smarttelefonen, vil andre gjøre det fra datamaskinen. I neste avsnitt vil vi snakke om hvordan du deler Google Photos fra iPhone, Android og datamaskin.

Hvordan dele Google-bilder fra en iPhone

Hvis du har en iPhone og vil dele Google Foto med noen andre, er dette hva du må gjøre:

  1. Først må du sørge for at du laster ned Google Foto. Du finner lenken til appen hvem.
  2. Start appen.
  3. Velg noen eller alle bildene du vil sende.
  4. Klikk deretter på “Del”-ikonet i nedre venstre hjørne av skjermen. Det ser ut som en firkant med en pil opp.
  5. Trykk på “Del med”.

Nå er det et par måter å sende inn bilder på. Du kan velge å sende en lenke til bildene til en e-post, Facebook, SMS osv.

Hvis den andre personen er logget på Google Foto, kan vedkommende laste den ned fra appen. Alternativt kan de åpne lenken du sendte for å laste ned bildene. Når de ser dem, vil du få et varsel.

Hvordan dele Google-bilder fra en Android

Å dele Google-bilder fra en Android er relativt enkelt når du først får taket på det. Før du viser deg de nødvendige trinnene, sørg for at du laster ned Google Foto-appen hvem. Så gjør følgende:

  1. Åpne appen på Android.
  2. Velg bildene du vil dele med noen andre.
  3. Når du er klar til å sende, trykker du på “Del”-ikonet i nedre venstre hjørne av skjermen. Det ser ut som tre punkter forbundet med to linjer.
  4. Skriv kontaktnummeret, e-postadressen eller navnet på mottakeren.

Det er alt! Du har delt bildene med en ektefelle eller venn. Hvordan de åpner bildene avhenger av om de er logget på Google Foto eller ikke. Hvis ikke, vil de motta en lenke for å klikke og lagre innholdet.

Slik deler du Google Foto fra en datamaskin

Hvis smarttelefonskjermen din er for liten for deg når du trenger å se på en haug med bilder, kan du dele Google Photos fra datamaskinen i stedet. Slik kan du gjøre det:

  1. Åpne din vanlige nettleser.
  2. Skriv “Google Photos” eller klikk på denne link.
  3. Velg albumet og velg bildene du vil sende.
  4. Du vil se et “Del”-ikon i øvre høyre hjørne av skjermen. Igjen, dette ser ut som tre prikker forbundet med to linjer. Klikk på den.
  5. Velg mottakeren og trykk på den.

Bortsett fra dette alternativet, kan du også få en delbar lenke eller sende lenken til Twitter eller Facebook. Hvis du trykker for å få en delbar lenke, vil du også kunne legge til en melding ved siden av bildene.

Opprett en partnerkonto

Google Foto har en flott funksjon for å opprette en partnerkonto. Dette enkle alternativet lar brukere dele bilder med sine kjære når de er borte fra deg. Det beste av alt er at de automatisk kan motta nye bilder eller videoer du tar i Google Foto.

Du kan også tilpasse dette alternativet etter behov. Du kan for eksempel velge om du bare vil dele bilder av bestemte personer, kanskje barna dine. Google Foto gjør dette ved å gruppere ansikter. Men husk at det ikke alltid er den mest pålitelige løsningen. Fra tid til annen kan mottakere få bilder av andre mennesker ved en feiltakelse.

Du kan også velge fra hvilken periode du vil at mottakeren skal begynne å motta bilder. Når du velger dato, vil mottakeren motta bildene fra den dagen og utover.

For å opprette en partnerkonto må du gjøre følgende:

  1. Åpne nettleseren og Google Foto.
  2. Klikk på “Innstillinger” i øvre høyre hjørne av skjermen.
  3. Rull ned til du ser “Partnerdeling”.
  4. Trykk på den og klikk deretter på “Kom i gang”.
  5. Skriv inn personens navn eller e-postadresse i søkefeltet. Eller velg dem fra listen over forslag.
  6. Velg om du vil dele eller bilder eller bare de som involverer bestemte personer og velg perioden.
  7. Trykk på “Neste”.
  8. Klikk til slutt på “Send invitasjon”.

Du har opprettet en partnerkonto!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.