Slik deaktiverer du lesebekreftelse Facebook Messenger

deaktiver lesebekreftelse Facebook Messenger

Hvis du lurer på hvordan du slår av lesebekreftelse i Facebook Messenger-appen, er vi her for å hjelpe. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du leser Facebook Messenger uten at andre vet det på Android, iPhone og PC. I tillegg vil vi svare på de vanligste spørsmålene knyttet til temaet.

Som standard blir Facebook Messenger-brukere varslet hver gang den sendte meldingen er lest. Dette er en ganske nyttig funksjon som lar deg vite at mottakeren har blitt informert. Noen ganger er imidlertid lesebekreftelser egentlig ikke “nyttige”.

Slik deaktiverer du Facebook Messenger lesebekreftelse på iPhone

Dessverre er det ingen enkel måte å deaktivere lesebekreftelser i Facebook Messenger-appen på iPhone. Det er imidlertid en måte å skjule nettstatusen din på. Dette vil deaktivere det grønne lyset som vises ved siden av navnet ditt hver gang du logger på kontoen din, noe som indikerer at du er tilgjengelig for å chatte. Slik gjør du det:

  1. Start Messenger-appen.
  2. Trykk på profilikonet ditt øverst til venstre.
  3. Trykk på “Aktiv status”.
  4. Flytt bryteren ved siden av «Vis når du er aktiv» til «Av»-posisjon.
  5. Bekreft ved å trykke på “Deaktiver”.

Hvis du fortsatt lurer på hvordan du leser den mottatte meldingen uten å gi beskjed til avsenderen, har vi en løsning. Følg trinnene nedenfor:

  1. Gå til telefonens Innstillinger-app.
  2. Flytt veksleknappen ved siden av “Flymodus” til “På”-posisjonen. Den skal bli grønn.
  3. Start Messenger-appen og åpne den nødvendige samtalen.
  4. Etter å ha lest meldingen, lukk appen og sørg for at du skyver den ut av appskuffen.
  5. Slå av flymodus.

Siden flymodus deaktiverer nettverkstilkoblingen, vil avsenderen ikke motta noe varsel om at du har lest meldingen. Alternativt kan du bruke dedikerte tredjepartsapper for å “ikke se” Facebook-meldinger.

Slik deaktiverer du Facebook Messenger lesebekreftelse på Android-telefon

Hvis du lurer på hvordan du slår av lesebekreftelser i Facebook Messenger-appen for Android, har vi dårlige nyheter: det er ingen enkel måte å gjøre det på. Facebook tillater ikke brukere å velge om de skal sende lesebekreftelser til avsendere av meldinger. Heldigvis har vi funnet en vei rundt det. Følg instruksjonene nedenfor:

  1. Sveip fra toppen av telefonskjermen til midten for å få tilgang til Hurtiginnstillinger-menyen.
  2. Trykk på flyikonet for å aktivere flymodus.
  3. Gå til Messenger og åpne samtalen som inneholder den uleste meldingen.
  4. Når du har lest meldingen, lukker du Messenger-appen.
  5. Trykk på det firkantede ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen for å se alle appene som kjører i bakgrunnen. Hvis du ser Messenger i listen, sveip den ut.
  6. Sveip fra toppen til midten av skjermen og trykk på flyikonet igjen for å slå av flymodus.

Flymodus deaktiverer nettverkstilkoblingen slik at avsenderen av meldingen ikke mottar bekreftelse på at meldingen leses.

Hvordan deaktivere Facebook Messenger lesebekreftelse på PC

Facebook-brukere kan ikke deaktivere lesebekreftelser fra meldinger. Men hvis du har en Windows-bærbar datamaskin, har vi en måte å overvinne denne begrensningen. Følg instruksjonene nedenfor:

  1. nedlasting Messenger-skrivebordsapplikasjonen. En vanlig nettleserversjon av Messenger vil ikke fungere.
  2. Logg inn på Facebook-kontoen din via appen.
  3. Klikk på Start-knappen nederst til høyre og skriv inn “Flymodus”.
    fly
  4. Åpne flymodusmenyen og skyv veksleknappen for å aktivere den.
  5. Start Messenger Desktop-appen og åpne samtalen som inneholder den uleste meldingen.
  6. Etter å ha lest meldingen, lukk appen.
  7. Gå til flymodusmenyen igjen og slå av modusen.

Aktivering av flymodus fungerer fordi det deaktiverer nettverkstilkoblingen, akkurat som flymodus gjør for smarttelefoner. Hvis du ikke vil miste internettforbindelsen eller ikke har en flymodus, kan du bruke tredjepartsapper som Facebook usett. Slik bruker du det:

  1. Installer appen på din PC. Når det er gjort, vil applogoikonet vises ved siden av nettleserens adresselinje.
  2. Klikk på applogoikonet.
  3. Merk av i boksen ved siden av “Blokker chat ‘sett’-funksjonen”.

Det er alt; alle bekreftelser på å lese meldinger i den valgte Facebook-chatten vil bli deaktivert.

Ytterligere vanlige spørsmål

Hvis jeg slår av lesebekreftelser, vil jeg fortsatt se når andre leser meldingene mine?

Når du slår av lesebekreftelser, i apper som WhatsApp, slutter du å motta bekreftelser om andre brukere som leser meldingene dine. Det er med andre ord en tokantet funksjon. Messenger-appen tillater imidlertid ikke brukere å deaktivere lesebekreftelser.

Aktivering av flymodus eller bruk av tredjepartsapper for å «ikke se meldingen» påvirker ikke Facebook-funksjonaliteten. Du vil fortsatt se når noen leser meldingene dine med mindre de bruker de samme triksene for å skjule lesebekreftelser.

Hvis jeg slår av aktiv status, vil jeg fortsatt se når andre er pålogget?

Mens Facebook ikke tillater deg å deaktivere lesebekreftelsene dine, kan du deaktivere nettstatusindikatoren. Etter å ha gjort dette, vil andre Facebook-brukere ikke ha noen måte å vite når du er logget på appen. Du vil fortsatt kunne se når andre er online med mindre de også har deaktivert funksjonen.

Hvordan være offline på Facebook og Messenger

Hold meldingene dine trygge

Nå som du vet hvordan du omgår Facebook Messengers lesekvitteringsfunksjon, kan du unngå pinlige situasjoner og skyldfølelse for ikke å svare på meldinger med en gang. Hvis du bruker tredjepartsapper for ikke å lese meldinger, sørg for å lese anmeldelser før installasjon og ikke last ned noe fra ondsinnede nettsteder. Forhåpentligvis vil Facebook tillate brukere å deaktivere lesebekreftelser i fremtiden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.