Hvordan vite om noen har blokkert deg på Facebook

blokkert på Facebook

7 måter å vite om noen har blokkert deg på Facebook. Bruk en kombinasjon av følgende metoder for å finne ut om noen på Facebook kan ha blokkert deg. Facebook forteller deg ikke når du har blitt blokkert, men du kan finne ut av det på en rekke måter. Noen kan ha blokkert deg på Facebook hvis du ikke kan se profilsiden deres eller finne dem i søk. Det er også mulig at noen har avsluttet abonnementet på Facebook eller sluttet å bli venn med deg.

Facebook viser deg ingen form for varsling når noen blokkerer deg. Det er imidlertid noen tegn på at du kan oppdage at du har blitt blokkert. Selv om alle disse indikasjonene kan indikere at du har blitt blokkert, er de ikke avgjørende individuelt og kan også være et tegn på at vennens Facebook-konto er slettet.

Hvordan vite om noen har blokkert deg på Facebook

Sørg for å sjekke disse syv punktene når du ser etter om noen har blokkert deg på Facebook.

1. Jeg er ikke på vennelisten din

Først logger du på Facebook og går til vennelisten din ved å klikke på Venner på venstre side av siden. Klikk deretter på Alle venner. Deretter skriver du inn vennens navn i søkefeltet. Hvis det ikke vises til deg, kan det være et tegn på at du har blitt blokkert.

2. Du kan ikke tagge den personen i innlegg

Begynn å skrive et innlegg på Facebook og prøv å tagge personen. Hvis de ikke kan merkes, betyr det at de har blokkert deg eller blitt venn med deg.

3. Du kan ikke invitere den personen til arrangementer eller grupper

Opprett et Facebook-arrangement og prøv å invitere vennen din. Hvis ingen resultater vises og navnet deres er stavet riktig, betyr det at de har blokkert deg eller avviklet vennen med deg.

4. Du kan ikke lenger se innleggene deres i Facebook-feeden din

Se gjennom Facebook-feeden din. Hvis du ikke ser innleggene deres, kan det hende de har blokkert eller sluttet å venne deg. Dette søkealternativet er bare tilgjengelig hvis du vet at de er aktive på Facebook og kan være usikre fordi Facebooks algoritmer kan bestemme seg for ikke å vise innleggene deres av andre grunner.

De kan fortsatt være vennene dine, men de kan ha det Personverninnstillinger satt til å ekskludere deg fra å se innleggene deres.

5. Du finner ikke personen i søket

Normalt kan Facebook-brukere søkes. Prøv å søke etter personens navn på Facebook ved å skrive navnet i søkefeltet øverst på siden.

Hvis du vet at profilen deres ikke er slettet og vennen ikke lenger vises, eller du mottar meldingen om at innholdet ikke er tilgjengelig, er det sannsynlig at de har blokkert eller avbrutt deg.

6. Du kan ikke sende meldinger til personen på Facebook Messenger

Prøv å sende en melding til vennen din ved hjelp av Facebook Messenger. Hvis du ser en feilmelding, har de sannsynligvis blokkert deg, slettet deg fra venner eller profilen deres er slettet.

Slik logger du på Facebook fra din PC eller telefon

7. Du kan ikke se personens profilside

Hvis du tilfeldigvis har en URL-kobling direkte til vennens profil, kan du prøve å få tilgang til den. Hvis du får en melding om at innholdet ikke er tilgjengelig, kan de ha blokkert deg.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.