Hvordan vite om jeg har blitt blokkert på Instagram – 2020

Instagram har blitt et av de mest populære og suksessrike sosiale nettverkene, det perfekte stedet for å dele bilder og videoer med venner, men også for å følge folk vi ikke kjenner, inkludert kjendiser og alle som interesserer oss. Private profiler har minimert muligheten for å ha følgere som vi ikke bryr oss om, men det er alltid en mulighet for at vi ikke vil at en kontakt skal følge oss, dette er når blokkering blir nyttig.

Blokkerte du meg eller ikke? Dette er spørsmålet som bekymrer mange brukere av sosiale nettverk daglig. Takket være teknologiene som tilbys av hver av plattformene, kan vi bli kvitt følgerne. Men når du er den som har blitt blokkert, hvordan vet du det?

Men hvordan vet du om du har blitt blokkert på Instagram? Hvis du tror at en av personene du følger har blokkert deg, fortsett å lese, for på Tecnologiaperte forklarer vi hvordan du vet.

I motsetning til Twitter, som tydelig forteller oss at brukeren vi leter etter har blokkert oss, må vi på Instagram følge noen signaler som indirekte viser oss denne situasjonen.

Det første trinnet for å vite om de har blokkert oss på Instagram og ser etter brukeren med navnet hans på det sosiale nettverket, hvis det ikke vises i resultatene, vet jeg at han har blokkert deg, dette er det første klare tegnet på at han har blokkert deg.

Hvis du fortsatt er i tvil – mer enn rimelig – og har snakket med den personen gjennom dette sosiale nettverket, kan du gå til en av direktemeldingene deres og klikke på navnet. I tilfelle du blokkerte, vil profilen hans vises uten innlegg, dette er en klar melding om at den personen har bestemt seg for å avslutte forholdet til deg.

Men hvis du fortsatt ikke er overbevist, kan du gå inn fra datamaskinen (eller smarttelefonen) via nettleseren (med kontoen stengt, selvfølgelig eller i “inkognitomodus”, i nettleseralternativene) og skrive inn instagram.com/ brukernavnet til personen du ser etter.

Du kan også søke direkte på Google ved å sette aliaset og “Instagram” ved siden av det, siden det er flere eksterne plattformer som samler inn profilene til dette sosiale nettverket. I alle fall, hvis du ser at brukerkontoen du mistenker har blokkert deg, dvs. svarer som vi allerede har sagt før, er det klart at du har blitt blokkert på Instagram.

Men hvis personen som blokkerte deg har en privat konto, selv om du søker etter personens navn, vil den ikke vises i søket ditt, så du vil ikke kunne finne personen som blokkerte deg.

Hvis du prøver å se en persons profil, men ikke kan se den fra kontoen din, er det sannsynlig at du har blitt blokkert. Men hvis du vil være sikker på at du prøver å se den personens profil fra en annen Instagram-konto. Hvis du perfekt kan se profilen fra en annen konto, kan du være sikker på at du har blitt blokkert.

Det nytter ikke å sende dem en privat melding på kontoen deres, har du blitt blokkert av noen vil ikke personen motta din private melding. Dessuten er det ingen måte å vite om personen har lest din private melding. Du kan imidlertid kontakte personen du tror blokkerte deg ved å nevne dem i et innlegg eller en kommentar ved å bruke @brukernavn.

Det er svært sannsynlig at hvis du prøver å følge ham igjen, vil det være umulig. Dette viser at Instagrams blokkeringssystem er ganske effektivt, og holder uønskede personer ute av profilen vår. Hvis du har blitt blokkert på Instagram, er det ikke mye du kan gjøre, bortsett fra å respektere valget deres eller prøve å kontakte personen for å spørre hvorfor (via e-post, facebook, twitter…).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.