Hvordan vises offline i Discord

offline i Discord

Hvis du vil bla gjennom Discord uten at andre vet det, kan du enkelt angi frakoblet status i appen. I motsetning til WhatsApp og Skype, har du full kontroll over hvordan du vil fremstå i Discord. Slik blir du usynlig i Discord.

Vises frakoblet på Discord PC-appen

La oss vise deg hvordan du vises offline på Discord-skrivebordsappen, så viser vi deg på noen få linjer hvordan du gjør det samme med Discord-mobilappene.

  1. Åpne Discord på Windows eller Mac.
  2. Finn profilikonet ditt nedenfor og klikk på det.
  3. Plukke ut Usynlig og du vil se den grønne indikatoren endres til grå.

Det er en indikasjon på din nåværende offline-status i Discord-appen. Ikke bekymre deg for funksjonaliteten til appen. Du vil ha full tilgang til alle Discord-funksjoner med Invisible-statusen.

Slik deaktiverer du Discord-varsler

Gå offline på Discord, på Android og iOS

Hvis du er på farten og vil sjekke de siste oppdateringene fra Discord-serveren uten forstyrrelser, kan du også angi Usynlig-status fra Discord-mobilappene. Både Discord iPhone- og Android-appene bruker samme brukergrensesnitt. Opplæringen er basert på Discord-appen for iOS. Du kan følge de samme trinnene på Discord-appen for Android for å vises offline.

  1. Åpne Discord-appen på iPhone O Android.
  2. Bytt til profilfanen din nedenfor.
  3. Velg Angi status.
  4. Trykk på Usynlig fra bunnmenyen.

Statustyper i Discord

La oss snakke om de forskjellige statustypene som er tilgjengelige for bruk i Discord.

  • Online: Dette er standard Discord-tilstand. Appen vil vise deg online når du åpner appen på en stasjonær eller mobil enhet. Du vil legge merke til en grønn indikator ved siden av navnet ditt i Discord. Denne statusen lar andre vite at du aktivt bruker Discord og at du er tilgjengelig for chat.
  • Inaktiv: Som navnet antyder, indikerer Inaktiv-statusen din inaktivitet i Discord. Hvis du har åpnet Discord på skrivebordet, men har vært borte fra skrivebordet, vil appen endre statusen din fra online til inaktiv. Når du åpner Discord-appen og begynner å samhandle med andre, vil tjenesten endre statusen din tilbake til Online. Du vil se et gult måneikon ved siden av Discords profilbilde.
  • Ikke forstyrr: Discords DND-status fungerer på samme måte som telefonene våre. Du vil ikke motta nye varsler når du har aktivert DND-status i Discord-appen. En rød sirkel vil vises i appen under kontobildet ditt. Når du aktiverer DND-modus, vil alle se din opptattstatus og forstyrre deg.
  • Usynlig: Dette er i utgangspunktet en privat modus i Discord. Du kan fortsette å surfe på Discord uten å gi beskjed til noen om aktiviteten din eller statusen din i appen. Når du vil bruke Discord uten å bli plaget av andres meldinger, kan du vises offline i Discord og fortsette arbeidet ditt.

Hvordan finne de beste Discord-serverne

Hvorfor vil du vises offline i Discord

Kanskje du ønsker å fokusere på en spesifikk oppgave eller diskuterer et viktig tema med noen på Discord og ikke ønsker å bli hamret av andres meldinger. Du kan aktivere den usynlige tilstanden i Discord og fortsette med arbeidet ditt.

Frakoblet modus lar deg også spille uten å måtte svare på innkommende meldinger. Ingen vil vite at du er der, siden de rett og slett ikke vet din nettstatus i appen. I mellomtiden kan du holde deg oppdatert med relevante samtaler.

Angi en egendefinert status i Discord

Brukere har også en mulighet til å angi egendefinert status i Discord. Kanskje du er på ferie eller borte fra skrivebordet en stund. Du kan angi en relevant automatisk tilpasset status som slettes etter en viss tidsperiode. Her er hvordan du kan bruke det.

  1. Apri Discord på skrivebordet.
  2. Klikk på profilbildet ditt og velg Angi egendefinert status.
  3. Gi staten et navn, velg en tidslinje som du vil slette den etter.
  4. Velg en forhåndsdefinert tilstand og trykk på Lagre-knappen.

Slik sletter du en Discord-chat

Bli anonym i Discord

Noen ganger vil du ikke at andre skal vite om nettstatusen din og blokkere Discord-feeden din med direktemeldinger og omtaler i appen. Du kan angi statusen din som usynlig og fortsette å bruke appen med full tilgang.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.