Hvordan skjule Facebook-vennelisten din


skjul Facebook-vennelisten din

Hvordan skjule listen over venner på Facebook, for alle eller bare for visse personer. Du kan begrense visningen av venner på Facebook med noen få raske trinn. Du kan endre personverninnstillingene på Facebook slik at bare vennene dine, eller ingen, kan se vennelisten din.

Som standard er vennelisten din offentlig, slik at alle med en Facebook-konto kan se hvem du er knyttet til. Du kan til og med skjule Facebook-vennelisten din for bestemte personer, og la listen være synlig for resten av vennene dine.

Som standard er Facebook-profilinformasjonen din, innleggene og til og med vennene dine tilgjengelig for alle. Det anbefales ofte at vennelisten din er offentlig, da den kan hjelpe folk med å finne og få kontakt med deg.

Hvis du foretrekker det, kan du begrense hvem som kan se hele vennelisten din ved å bruke Facebooks personverninnstillinger.

Hvordan skjule Facebook-vennene dine på PC

  1. Du åpner Facebook i en nettleser.
  2. Klikk på pil ned øverst til høyre på nettsiden.
  3. I rullegardinmenyen klikker du på “Innstillinger og personvern”, deretter “Innstillinger”.
  4. I ruten på venstre side av skjermen klikker du på “Personvern”.
  5. I delen som heter “Hvordan folk kan finne og kontakte deg”, klikker du “Rediger” ved siden av “Hvem kan se vennelisten din?”
  6. Klikk på pil ned for å se en liste over alternativer. Du kan velge: “Offentlig”, “Venner”, “Venner unntatt …”, “Spesifikke venner”, “Bare meg” eller “Egendefinert”.

Hvis du klikker på “Egendefinert”, kan du velge å angi spesifikke navn. Du kan for eksempel dele vennelisten din med alle vennene dine bortsett fra Bob Smith. Når du har lagt til en bestemt person, klikker du på “Lagre endringer”.

Hvordan være offline på Facebook og Messenger

Hvordan skjule Facebook-vennene dine på telefonen

  1. Åpne Facebook-appen på enheten din.
  2. Trykk på de tre horisontale linjene (dette er hamburgermenyen). På en iPhone er denne plassert nederst til høyre på skjermen; på en Android er den øverst til høyre.
  3. Trykk på “Innstillinger og personvern”.
  4. Trykk på “Innstillinger”.
  5. Rull ned til “Personvern”-delen og trykk på “Personverninnstillinger”.
  6. Rull ned til delen som heter “Hvordan finner og kontakter folk deg” og trykk på “Hvem kan se vennelisten din?”
  7. Velg hvem du vil skal se vennelisten din. Du kan velge: “Offentlig”, “Venner”, “Venner unntatt …”, “Spesifikke venner” eller “Bare meg”. Hvis du velger “Venner unntatt …”, kan du blokkere bestemte personer fra å se vennelisten din.











Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.