Hvordan sende bilder og meldinger som forsvinner i Signal

Hvordan sende bilder og meldinger som forsvinner i Signal

Når det kommer til personvern, handler det ikke bare om å “gjemme” meldingene våre fra apputviklere eller hackere ved å bruke krypteringsmetoder. Noen ganger vil vi sende noen hemmelige meldinger til vennene våre, som de ikke burde se igjen etter en viss tid. Signal er den perfekte appen for å sende forsvinnende meldinger til kontaktene dine, enten det er bilder eller meldinger.

Vi vil diskutere hvordan du sender forsvinnende bilder (bare én gang) og forsvinnende meldinger i Signal.

Send bilder og videoer som forsvinner i Signal

Hvis du bruker Instagram, vet du allerede hvordan det fungerer. Du kan legge ut bilder på Instagram som den andre personen kan se én gang. Meldingen forsvinner kort tid etter. Signalet har en lignende karakteristikk. Du kan privat sende inn bilder og videoer som utløper når de er sett. Her er hvordan du sender en gang synlige medier ved hjelp av Signal-appen.

  1. Start Signal-appen og åpne en chat.
  2. Trykk på “+”-knappen nederst.
  3. Velg et bilde eller en video fra bildebiblioteket ditt.
  4. Trykk på ikonet for uendelig løkke i nedre venstre hjørne av skjermen.
  5. Hvis du ser “1x” inne i ikonet, fortsett og send bildet.

Medier som bare kan sees én gang vil ikke bli lagret i Signal-appen på telefonen. Det vil også bli slettet fra mottakerens telefon når de ser bildet. Dette hjelper deg med å angi et annet nivå av personvern når du sender meldinger med Signal.

Send meldinger som forsvinner i Signal

Utseendet til meldingene er en annen ting. Vis-en gang-medier slettes automatisk når seeren åpner dem. Meldinger som forsvinner i Signal slettes innen en viss tidsfrist. Du kan stille inn en viss tid på Signal og alle meldinger slettes automatisk fra begge ender.

  1. Åpne Signalchat på iPhone eller Android.
  2. Trykk på kontaktnavnet eller gruppenavnet øverst.
  3. Aktiver eller deaktiver alternativet “Forsvinner meldinger”.
  4. Flytt glidebryteren ned for å endre tidsbegrensningen som forsvinner.
  5. Gå tilbake til chat for å lagre innstillingene dine.

En forsvinnende melding vil vise et tidtakerikon sammen med den. Du vil se tidtakeren flytte til slutten når meldingen forsvinner.

Selv om WhatsApp har en forsvinnende meldingsfunksjon, er tidsbegrensningen satt til en uke. Dette betyr at meldinger oppbevares i 7 dager, som ikke kan endres. Signal lar deg faktisk angi tidsgrensen for forsvinningen av meldingen fra 5 sekunder til 7 dager, noe som er mer praktisk.

Når du sender meldinger som forsvinner i Signal i en gruppe, blir de slettet fra enhetene til de som ser dem etter tidsbegrensningen. Meldingen vil ikke bli slettet for hele Signalgruppen, bortsett fra de som allerede har sett meldingen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.