Hvordan opprette en gruppechat på iPhone


opprette en gruppechat på iPhone

Hvordan lage en gruppechat på iPhone og personliggjør navnet ditt, medlemmer og mer. Du kan starte en gruppechat på iPhone akkurat som du ville gjort med vanlig tekst.

For å opprette en gruppechat på iPhone, legg til flere mottakere på adresselinjen til en ny melding. Når du har opprettet en gruppechat, kan du legge til medlemmer eller endre navnet. Det er tre typer gruppemeldinger: gruppe iMessage, gruppe MMS og gruppe SMS.

Gruppechatter kan være et nyttig verktøy i både ditt profesjonelle og personlige liv. Enten du planlegger en happy hour eller en overraskelse babyshower, eller ønsker å sende morsomme memes til dine beste venner, er en gruppechat en fin måte å formidle informasjon til flere personer samtidig.

Avhengig av innstillingene og typen telefoner folk har, vil gruppechatter se annerledes ut og ha forskjellige funksjoner. Og hvis en gruppechat blir veldig påtrengende, kan du dempe varsler eller forlate gruppechatten helt. Slik oppretter du en gruppechat på iPhone.

Typer gruppechatter på iPhone

Det er tre typer gruppechatter du kan opprette eller bli med på en iPhone:

  • Gruppe iMessage. Alle bruker en Apple-enhet, iMessage er aktivert og tekstene vises blå. Alle iMessage-funksjoner er tilgjengelige: multimedievedlegg, meldingseffekter, posisjonsdeling, gruppenavn, og hvem som helst kan legge til eller fjerne gruppemedlemmer.
  • Gruppe MMS. Minst én person bruker ikke iMessage eller en Apple-enhet, og tekstene vises i grønt. Selv om de fleste av iMessage-funksjonene ikke er tilgjengelige, kan alle sende og motta multimedievedlegg og se alle meldinger i gruppechatten.
  • Gruppe-SMS. Minst én person har slått av både iMessage og MMS og vil sende og motta meldinger utenfor gruppen. De kan ikke sende multimedievedlegg eller se svar i gruppechat.

Hvordan opprette en gruppechat på iPhone

Sørg for at du har aktivert både iMessage og MMS i Innstillinger> Meldinger.

  1. Åpne Meldinger-appen på iPhone. Det ser ut som en hvit chatteboble inne i en grønn boks.
  2. Trykk på Skriv-knappen øverst til høyre på skjermen.
  3. Begynn å skrive inn navnene på personene du vil inkludere i gruppechatten i Til:-delen. Du kan også trykke på pluss +-knappen for å velge personer fra kontaktene dine.
  4. Når du legger til mottakere i en ny gruppechat, hvis et medlem av gruppen ikke har en iPhone, vil overskriften over mottakerlisten si Ny gruppe MMS. Hvis alle gruppemedlemmer har en iPhone, vil overskriften over mottakerlisten si New Group iMessage.
  5. Skriv inn meldingen, og trykk deretter på Send-ikonet. Det ser ut som en pil som peker oppover.

Slik legger du til medlemmer i en gruppechat

Ny samboer? Samarbeidspartner? Legg dem til i gruppechatten din med bare noen få trinn. Dette fungerer imidlertid bare i iMessage-gruppechatter, hvis alle gruppemedlemmene har en iPhone.

  1. Åpne Meldinger-appen og gå til gruppechatten du vil legge til noen i.
  2. Trykk på navnene øverst i gruppechatten, og trykk deretter på informasjonen i rullegardinmenyen.
  3. Trykk på Legg til kontakt under navnene på personer som allerede er i gruppen.
  4. Du kan også navngi en gruppechat og tilordne den et bilde på denne siden.
  5. Skriv inn navnet på personen du vil legge til, og trykk deretter på Ferdig.

Slik stopper du varsler om en gruppechat

  1. Åpne Meldinger-appen og få tilgang til gruppechatten du vil dempe varsler for.
  2. Trykk på navnene øverst i gruppechatten, og trykk deretter på informasjonen i rullegardinmenyen.
  3. Rull ned til Skjul varsler, og trykk deretter på bryteren til høyre for å slå av varsler. Den blir grønn når den slås på.

Slik tilbakestiller du iPhone til fabrikk

Hvordan forlate en gruppechat

  1. Åpne Meldinger-appen og gå til gruppechatten du vil forlate.
  2. Trykk på navnene øverst i gruppechatten, og trykk deretter på informasjonen i rullegardinmenyen.
  3. Trykk på Forlat denne samtalen. Trykk deretter på Forlat denne samtalen igjen i popup-vinduet for å bekrefte avgjørelsen din.











Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.