Hvordan deaktivere Facebook på iPhone


deaktiver Facebook på iPhone

Hvis du sletter Facebook på iPhone, kobles du fra alle enheter. For å deaktivere Facebook på iPhone, gå til Innstillinger-menyen i appen. Du kan også slette Facebook-kontoen din fra samme meny eller slette appen fra iPhone. Når Facebook-kontoen din er deaktivert, kan du aktivere den på nytt ved å logge på igjen.

Facebook, som de fleste apper for sosiale medier, kan være utrolig vanedannende. Hvis du har mange venner på Facebook, kan den endeløse rullende nyhetsstrømmen stjele timer av dagen din.

Hvis du har problemer med å administrere tiden din på Facebook, bør du vurdere å deaktivere kontoen din. Deaktivering av Facebook-kontoen din vil logge deg ut og skjule profilen din for andre, men vil ikke slette noen av dataene dine.

Det er en fin måte å ta en pause fra Facebook uten å slette bilder og innlegg. Det tar bare noen få øyeblikk å slette Facebook fra appen på iPhone. Slik gjør du det.

Hvordan koble Instagram fra Facebook

Slik deaktiverer du Facebook på iPhone

Vær oppmerksom på at når du deaktiverer Facebook-kontoen din her, vil den bli deaktivert på alle enheter. Hvis du bare ønsker å slette Facebook fra iPhone, bør du vurdere å slette appen i stedet.

  1. Du åpner Facebook-appen på din iPhone og trykk på ikonet med tre linjer i nedre høyre hjørne.
  2. Rull ned og trykk på Innstillinger og personvern, deretter på Innstillinger.
  3. Du må nå navigere gjennom noen få menyer: trykk på Personlig og kontoinformasjon, Egenskaper og kontokontroll, deretter Deaktivering og sletting.
  4. Facebook vil gi deg muligheten til å deaktivere eller slette kontoen din. Trykk på Deaktiver konto, og trykk deretter på Fortsett med kontodeaktivering nederst på skjermen.
  5. Deaktivering kan angres når som helst, men kontosletting er mye mer permanent.
  6. Angi hvorfor du deaktiverer kontoen din og trykk på Fortsett, og skriv deretter inn passordet ditt.

Du vil bli logget ut av kontoen din og skal motta en e-post som informerer deg om at kontoen din er deaktivert. Hvis du vil reaktivere kontoen din, trenger du bare å åpne Facebook og logge på igjen. Profilen din vil bli gjenopprettet umiddelbart.











Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.