Hva skjer når jeg avinstallerer WhatsApp?

Hva skjer når jeg avinstallerer WhatsApp

Sosiale medier og apper for direktemeldinger kan gjøre oss nervøse. Jeg vedder på at du må ha tenkt på å ta telefonen din og slette disse appene minst én gang i livet ditt. Noen ganger kan det være en enkelt app som plager oss… WhatsApp. Med iveren etter å svare raskt og en mengde spam-meldinger, virker avinstallering av Whatsapp noen ganger som en god idé.

Men hva skjer når du avinstallerer WhatsApp? Du må svare på mange spørsmål knyttet til gamle og nye meldinger, profilbilde, innstillinger og mer. Vel, du er klar, la oss begynne å svare på alle spørsmålene dine en etter en om hva som skjer når du avinstallerer WhatsApp. La oss begynne.

Les også: WhatsApp-talemeldinger fungerer ikke, løst

Slett Whatsapp-kontoen og avinstaller WhatsApp-appen

La oss starte fra begynnelsen. Det er godt å vite forskjellen mellom å avinstallere WhatsApp og slette WhatsApp-kontoen … det er to veldig forskjellige ting.

Å avinstallere appen betyr å slette den fra telefonen. Etter å ha gjort dette, mister du midlertidig tilgang til kontoen din fordi du ikke vil kunne sende og motta meldinger i løpet av den tiden. Teknisk sett er kontoen din fortsatt registrert hos WhatsApp, og med en enkel reinstallering kan du begynne å bruke den igjen som om ingenting hadde skjedd.

Omvendt, sletting av WhatsApp-kontoen din vil slette alle meldinger, fjerne deg fra alle WhatsApp-grupper og skjule WhatsApp-profilen din fra andres WhatsApp-kontakter.

Hva skjer med gamle meldinger

Når du installerer WhatsApp på nytt på samme telefon etter riktig verifisering, vil du ha muligheten til å gjenopprette sikkerhetskopien (hvis opprettet) av chatloggen og mediefilene fra skyen: Google Disk for Android e iCloud for iPhone.

Så, ja, ingenting skjer med gamle meldinger og medier så lenge du velger gjenopprettingsalternativet når du blir bedt om det under ominstalleringsprosessen. Hvis du ikke gjør dette oppsettet, vil WhatsApp-appen vises tom uten chat-historikk bortsett fra gruppene du tilhører. I dette tilfellet, avinstaller den på nytt, og velg deretter gjenopprettingsalternativet.

På Android-telefoner kan du også gjenopprette chattehistorikk og media fra lokal sikkerhetskopi (uten Google Disk) hvis du ikke fjerner WhatsApp-mappen. Den lokale sikkerhetskopieringsfunksjonen er ikke tilgjengelig på iPhone, så hvis du avinstallerer WhatsApp på iPhone og ikke har en iCloud-sikkerhetskopi, forsvinner chattene dine.

Mediefiler på telefonen

Avinstallering av WhatsApp fra telefonen din vil ikke slette eksisterende WhatsApp-mediefiler som bilder, videoer, dokumenter osv. Alt vil fortsatt være tilgjengelig på telefonen din via en filbehandler, appgalleri og andre lignende apper.

Nye meldinger og samtaler

Når du avinstallerer WhatsApp, kan folk fortsatt sende tekstmeldinger og ringe deg. Men siden appen ikke er installert på telefonen, vil du ikke motta noe varsel. Bare når du installerer WhatsApp på nytt vil du få meldingene og varslene om tapte anrop.

Hva skjer med gruppene

Du vil fortsatt være en del av gruppene selv om du avinstallerer WhatsApp. Også, hvis du er en gruppeadministrator, vil du fortsette å være administrator.

Profilpersoner kan se profilbildet ditt

Ja, avhengig av dine tidligere personverninnstillinger, kan kontaktene dine fortsatt se det nyeste profilbildet og informasjonen. Det vil ikke bli fjernet etter avinstallering av WhatsApp. Men hvis du sletter WhatsApp-kontoen din, vil profilbildet ditt også bli slettet.

Se på siste pålogging

Hvis siste påloggingsdato var før avinstallering av WhatsApp, vil vennene dine se klokkeslettet du sist var aktiv før de avinstallerte WhatsApp.

Blokkerte innstillinger og tall

Begge forblir uendret mens du avinstallerer WhatsApp. Det betyr at etter å ha installert WhatsApp på nytt, vil du ha de samme konto- og personverninnstillingene. På samme måte vil tidligere blokkerte numre fortsette å vises i listen over blokkerte numre.

Synlighet i kontaktlister

Etter å ha avinstallert det, vil WhatsApp ikke fjerne deg fra vennenes chat eller kontaktliste. Sletting av kontoen vil imidlertid ha en annen effekt for kontoen din som ikke er oppdaget som en aktiv WhatsApp-bruker. Så andre vil ikke se deg i WhatsApp-kontaktene sine.

Flått er viktig

Du må være klar over hva de ulike hakene på WhatsApp betyr. Slik oppsummerer du raskt:

  • Et enkelt grått merke på WhatsApp betyr at meldingen er sendt.
  • To grå hakemerker indikerer at meldingen er levert.
  • To blå hakemerker indikerer at meldingen er lest.

Når du sender en melding til eieren av en WhatsApp-konto som har avinstallert appen, vil du bare se en grå hake.

Hvordan vite om noen har avinstallert Whatsapp

Det er ingen sikker måte å vite om noen har avinstallert WhatsApp. Du kan bare tro at dette er tilfellet hvis du ser enkle grå hakemerker for sendte meldinger. Det er imidlertid ikke en bestemt måte å vite det på. Personen kan være i et område uten internett eller telefonen fungerer kanskje ikke.

Hvordan avinstallere Whatsapp

Det er mange måter å avinstallere WhatsApp på. I denne opplæringen vil jeg bare snakke om én.

Åpne WhatsApp på Android-telefonen din, gå til Play-butikken og trykk på Avinstaller-knappen. På iPhone, trykk lenge på WhatsApp-ikonet på startskjermen. Når ikonene begynner å riste, trykker du på kryssikonet på WhatsApp.

Hvordan installere WhatsApp på nytt

Hvis du vil installere WhatsApp på nytt, last den ned fra den respektive appbutikken på enheter Android e iOS.

MERK: Du kan installere den på en annen telefon og gjenopprette chatter ved hjelp av skysikkerhetskopiering.

Når den er installert, ligner installasjonsprosessen på det første oppsettet. Det vil si at du må bekrefte nummeret ditt på nytt og gi det et navn. Men siden du ikke har slettet kontoen, vil WhatsApp automatisk laste det forrige profilbildet.

Etter bekreftelse vil WhatsApp spørre deg om du vil gjenopprette sikkerhetskopien fra skyen. På Android-telefonen er meldingen litt misvisende da den samme kan brukes til gjenoppretting fra den lokale sikkerhetskopien, så lenge du installerer på nytt på samme telefon. Trykk på Fortsett for å gjenopprette sikkerhetskopien.

Konklusjon

Avinstallering av WhatsApp deaktiverer kontoen som kan gjenopprettes når som helst. Det kan best defineres som å forlate steroider der gamle meldinger ikke slettes (hvis det opprettes en sikkerhetskopi) og du vil også få nye meldinger etter å ha installert WhatsApp på nytt.

Det er nyttig når du vil deaktivere WhatsApp for en kort stund uten å slette WhatsApp-kontoen din. Du kan også avinstallere appen for løse noen problemer.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.