Hva skjer når du blokkerer noen på WhatsApp

Det kan uten tvil sies at WhatsApp er en ekstremt nyttig og fantastisk kreasjon. Det er den hellige gral av direktemeldingsapper. Men det kan også bli irriterende til tider. For eksempel når selskaper begynner å spamme deg med kampanjer eller når en person sender ubrukelige meldinger.

RING ELLER INGEN RING

Igjen kan den blokkerte personen fortsatt ringe WhatsApp-nummeret ditt (de vil høre anropet ringe), men WhatsApp vil ikke varsle deg. Det vil si at det ikke kommer noen innkommende anrop fra din side. På samme måte kan du ikke ringe en blokkert kontakt før du opphever blokkeringen.

MERK: Kontakt blokkert på WhatsApp kan fortsatt kontakte deg utenfor WhatsApp.

ONLINE STATUS OG SISTE TILGANG

Det er to typer status på WhatsApp: online og sett sist. Når du er aktiv på WhatsApp, det vil si når appen kjører i forgrunnen, vil WhatsApp-kontaktene dine se statusen din som online. Den sist viste statusen vil vise sist gang personen brukte WhatsApp. Selv om det er mulig å deaktivere den sist viste statusen, er det ikke mulig å deaktivere nettstatusen.

Men når du blokkerer noen, kan de ikke se når du er på nett. Statusområdet under navnet ditt i chattråden vil vises tomt. Det samme gjelder på din side også. Dette betyr at du ikke vil se deres online status.

Blokkering av noen eliminerer muligheten til å se selv det sist sett. Både du og den blokkerte kontakten vil ikke kunne se hverandre sist. Det fungerer uavhengig av om du har skjult den siste visningen fra kontaktene dine eller ikke.

PROFILBILDE

Når du blokkerer noen, vil de ikke kunne se profilbildet ditt, i stedet vil de se standard WhatsApp-profilbilde for kontakten din.

Du vil imidlertid fortsatt kunne se nåværende og fremtidige oppdateringer av den blokkerte personens profilbilder, med mindre de blokkerer deg.

STATUS OG INFORMASJON

Mens WhatsApp tilbyr separate personverninnstillinger, vil blokkering av noen skjule historiene dine for dem og historiene deres fra listen din.

På samme måte vil informasjonen eller tekststatusen din være skjult for den blokkerte kontakten. Tvert imot vil informasjonen deres fortsatt være synlig for deg. Du kan se alle endringene som er gjort i den.

GRUPPER ER ULIKE

Interessant nok forblir gruppechatter upåvirket når du blokkerer noen. Dette betyr at dere begge vil kunne se meldinger fra hverandre i fellesgruppene deres.

DEN BLOKKEREDE KONTAKTEN SLETTES FRA KONTAKTLISTEN

Nei. Blokkering av en kontakt vil ikke fjerne dem fra adresseboken eller kontaktlisten på WhatsApp. For å slette en kontakt, må du fjerne den fra telefonens kontaktliste.

HVORDAN BLOKKERE NOEN

Per blokker noen på Android-telefonen din, trykk på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne av WhatsApp. Gå til Innstillinger> Kontoer> Personvern> Blokkerte kontakter. Trykk på Legg til-ikonet og velg kontakten du vil blokkere.

Din iPhone, gå til Innstillinger> Konto> Personvern> Blokkert> Legg til ny. Velg kontakten du vil blokkere. For å oppheve blokkeringen, gjenta trinnene og slett kontakten fra blokkeringslisten.

For å blokkere ukjente numre, åpne chatten deres og trykk på Blokker-alternativet.

FINN UT HVEM BLOKKERT DEG PÅ WHATSAPP

Det er ingen direkte måte eller app som lar deg identifisere personene som har blokkert deg. Men hvis du føler at du har blitt blokkert, er det på tide å ta frem din indre Sherlock for å autentisere tvilen din.

Dette er fordi det skjer mange ting når du blokkerer noen. Du må sjekke disse tingene.

Først vil den sist viste statusen og nettstatusen forsvinne. For det andre får du bare ett hakemerke for meldingene dine, og til slutt vil du ikke se kontaktens profilbilde. Hvis alle ledetrådene som er oppført er positive, kan dette tyde på at du har blitt blokkert.

En annen måte å fastslå at du har blitt blokkert på, er å opprette en gruppe og legge den mistenkte til den. Hvis du kan legge dem til, betyr det at de ikke har blokkert deg. Men hvis du ikke kan legge dem til, er det triste nyheter fordi du kan ha blitt blokkert.

Men vent, ingen av disse prosedyrene garanterer deg at du har blitt blokkert, da det kan være andre årsaker også. WhatsApp har med vilje gjort dem uklare for å beskytte personvernet ditt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.