Her er de beste Crash Bandicoot-spillene

Crash Bandicoot-spill

Er du klar for nok en episk produksjon? De beste Crash Bandicoot-spillene på Nintendo Switch og mobil – ha en flott tid! Crash Bandicoot-spill er en del av grunnen til at jeg elsker videospill så mye. Det wumpa-elskende pungdyret spilte en sentral rolle i barndommen min, enten det var å se foreldrene mine spille det første spillet, eller det ble gitt til meg i ettårsdagen min: Crash er det første spillet jeg spilte på playstation. Også selv i dag er Crash Bandicoot 3: Warped en av mine favoritttitler gjennom tidene. Men i en franchise som har like mange spill som dette spillikonet, kan man ikke la være å lure på: hva er de beste gratis Crash Bandicoot-spillene? Vel, du er på rett sted, for jeg dro på en reise der jeg kunne hoppe, hoppe, hoppe og snurre gjennom mange nivåer for å finne de beste krasjspillene på Nintendo Switch og mobil. Uansett er det på tide å spinne, skli, hoppe og knuse masse kasser med vår liste over de beste Crash Bandicoot-spillene på Switch og mobil.

Crash Bandicoot-spill for Nintendo Switch og telefon

1. Crash Bandicoot N. Sane-trilogi. Først av alt, du må være N. Sanne for ikke å nyte denne herlige trilogien (ser på deg, Ben), den er et tilbakeblikk til barndommen og nostalgien den fremkaller er ekte, om enn litt frustrerende, fordi man lurer på om spill alltid er vært så vanskelig. Det første spillet i denne samlingen er Crash Bandicoot, tittelen som startet det hele i 1996 og fortsatt er kjent i dag som en av de beste plattformspillerne der ute. I hovedsak er Crash Bandicoot PlayStations svar på Segas Sonic og Nintendos Mario. Selvsagt, mens trilogien opprinnelig kun var for PS, er remasteren tilgjengelig på ulike plattformer, fordi alle må kunne oppleve storheten i spillet. Dessuten har det første spillet noen minneverdige sjefer, som Pinstripe, og vi vet alle hvor mye jeg liker en god sjef. Det andre spillet, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes back, tar alt som gjorde det første spillet bra og utvikler det. For eksempel gjør det kjente varprommet sin første opptreden her, nivådesignet er mye mer variert, og Polar debuterer. Dette siste punktet er grunn nok til å spille dette spillet. Endelig er det siste spillet i trilogien Crash Bandicoot 3: Warped, og det er min absolutte favoritt, så mye at jeg ikke engang har noe imot når krokodiller spiser meg, mumier klemmer meg eller når jeg mister buksene mine i Agrabah. Spillet sender deg til forskjellige tidsepoker, har et av de beste Crash-nivåene noensinne og Orient Express – du kan ri en bedårende tiger, kjent som Pura, gjennom den kinesiske mur, og hvis det ikke overbeviser deg, antar jeg at det er på tide at du går bort.

2. Crash Bandicoot: On the Run. Det har vært noen få Crash Bandicoot-mobilspill gjennom årene, men dessverre har mange av disse gått tapt i tidenes annaler. King kom imidlertid til unnsetning i 2021 med utgivelsen av Crash Bandicoot: On the Run, en endeløs løper som lar pungdyret konsumere all den ekstra wumpa-frukten den spiser. Spillet er enkelt: Sveip til venstre og høyre for å bytte kjørefelt Crash eller Coco er i, unngå hindringer, knekk bokser, samle wumpa-frukter, og noen ganger møte en sjef på slutten. Det er ikke så mye mer å si om det, annet enn at det er flott å oppleve Crash Bandicoots mest populære nivåer på en helt ny måte. Vi har en Crash Bandicoot: On the Run anmeldelse hvis du vil vite mer.

3. Crash Team Racing Nitro-Fueled. Start motorene dine for nok et fantastisk Crash Bandicoot-spill og for det jeg anser for å være den beste kartraceren der ute: du kan ikke få meg til å ombestemme meg, ikke engang prøv det. Spillet er en remaster av den originale CTR fra 1999, men inkluderer også Crash Nitro Kart og Crash Tag Team Racing-innhold – det faktum at bare CTR har mottatt en remaster er helligbrøde. Jeg ville virkelig satt pris på en turbo-trilogi. Som i enhver spin-off av en kartracer, blir en karakter valgt og ledsaget i kampanjen. Imidlertid, i motsetning til originalen, har Nitro-Fueled tilpasningsmuligheter tilgjengelig, og du kan bytte mellom karakterer, kjøretøy og racingstiler når som helst. Gå nå på banen og la alle spise støvet. Hvis du leter etter lignende spill, ikke glem å sjekke ut listene våre over de beste racingspillene for Switch.

4. Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Vel, da dette Crash Bandicoot-spillet ble utgitt i 2020, kunne jeg bare tenke: «Det var på tide», ventetiden på denne tittelen var lang. Jada, jeg liker N. Sane og CTR Nitro-Fueled-trilogien, men behovet for et nytt Crash Bandicoot-eventyr var sterkt, og til slutt, takket være Toys for Bob, fikk pungdyret enda en utgivelse, og for en fryd. Med “glede” mener jeg en sinnefremkallende opplevelse som får deg til å lure på om spillet er vanskeligere enn originalene eller om spilleferdighetene dine blir dårligere. Siden jeg nekter å akseptere at spilleferdighetene mine er på vei ned, er det helt klart det første alternativet. Imidlertid er vanskelighetsgraden til spillet en del av appellen. Gjør det meg til en hardcore gamer, en masochist eller litt av begge deler? Jeg er ikke sikker, men Crash 4s utrolige nivådesign gjør det definitivt enklere å komme deg gjennom det samme miljøet flere ganger. Åh, og hvordan kan jeg glemme å nevne nivånavnene, som Ship Happens – virkelig Crash, egentlig. I tillegg gjør historien oss alle en tjeneste, ettersom den tar seg opp fra slutten av Crash 3 Warped. Det er riktig. Det var ikke noe nytt Crash-spill mellom 1999 og 2020 – en lang og smertefull ventetid. Uansett er historien fantastisk, og ikke bare kan du spille Crash og Coco, men også deres erkefiende, Dr. Neo Cortex. Det faktum at du også kan spille som Tawna og Dingodile er en bonus. Jeg føler behov for å gi Pura litt anerkjennelse: Jeg tror ikke jeg har sett Polar nok, men bjørnen har i det minste dukket opp. Tigeren er i mellomtiden fortapt i tidens tåke.

5. Crash Twinsanity – bonusnivå. Ok, Crash Twinsanity er ikke på Switch eller mobil, selvfølgelig, 2004-tittelen er på PlayStation 2 og Xbox, men jeg tror den må oppdateres. Av alle Crash-spillene som kan få en skjønnhetsbehandling, synes jeg ærlig talt at det burde være Twinsanity. Det ville vært en virkelig glede å spille dette spillet mens du er på farten. er absurd. Fra starten av følger du Cortex mens hun paraderer utkledd som Coco – det er så overbevisende at jeg tror hun bør vurdere en karriere som transvestitt – så, når hun endelig innhenter ham, faller dere begge inn i et hulesystem og kjemper mot alle de mens, og dette setter tonen for resten av spillet. Crash Twinsanity er like komisk som det er ukonvensjonelt – spillingen, nivåene, karakterene og lydsporet er med på å få det til å fungere så bra. Så for min fornuft, gi meg Crash Twinsanity på Switch – jeg trenger det!

Her er de beste Crash Bandicoot-spillene for Switch og mobil. Hvis du leter etter lignende titler, hopp over, hopp over og hopp til listen vår over de beste plattformspillerne for Switch – eller ikke gjør det, vi kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.